HP Preferred Partner - Domatica

NL - EN     

Services
Infrastructure
Security
Web development
Portfolio
E-marketing
Content management
Collaboration tool
 

 

 

Archived News:

De "Vlaamse Basketbal Liga" of VBL neemt de beslissing om voortaan via website technologie te communiceren met alle basketbal-clubs in Vlaanderen.  Domatica tekende voor het grafisch ontwerp en de programmatie van de Internet applicatie.

De Vlaamse Basketbal Liga - VBL , die na de federalisering van de Koninklijke Belgische Basketbal Bond - KBBB - boven de doopvont werd gehouden, opteert voor een "full option" website platform. De VBL zal voortaan via een website de communicatie onderhouden met alle aangesloten Vlaamse basketbal clubs. Alle officiŽle publicaties die vroeger verspreid werden via het KBBB-Bondsblad worden voortaan gepubliceerd via de VBL-website. Alle landelijke competitie-kalenders, wedstrijd-uitslagen, mededelingen, formulieren, evenementen, opleidingen ed. zullen ook hun plaats krijgen op de nieuwe website.

Domatica verzorgde reeds grafische vormgeving voor de VBL : het ontwerp van het VBL logo, en ontwerp huisstijl.
Domatica verzorgt nu tevens de internet communicatie voor de VBL : website ontwikkeling, content updating en webhosting.
DomatriX Extranet doet dienst als communicatie-platform tussen de VBL en Domatica. DomatriX garandeert een gecentraliseerde en beveiligde gegevens-uitwisseling tussen alle project-medewerkers.

PRESCO-PLC begeleidt beursgang met de lancering van een nieuwe website. Domatica tekende voor website ontwikkeling en internet marketing.

Presco-plc, actief als palm olie producent in Nigeria, en dochteronderneming van het Belgische SIAT, lanceert haar nieuwe website gelijktijdig met de beursintroductie op de Nigeria Stock Exchange. Domatica verzorgde website ontwikkeling, internet marketing, en webhosting.

APX Computer Belgium, de ICT-solutions provider uit de Pan-European APX-Group, kiest voor Domatica om een nieuwe website te ontwikkelen.

Domatica ontwikkelt een nieuwe website voor APX Belgium. APX Belgium, het voormalige PQR Belgium, zal op de nieuwe site relevante informatie voor de ICT markt publiceren. De website wordt door APX zelf up-to-date gehouden. De website is uitgerust met een geÔntegreerde client-support functie en een caselogging module voor opvolging van openstaande support opdrachten. De caselogging module is een extensie van het software programma 'DomatriX', een mulitfunctioneel intranet-extranet programma, ontwikkeld door Domatica.

Het FVB - Fonds voor opleidingen in de bouwnijverheid - neemt een webtool in gebruik om de organisatie van VBAB opleidingen te stroomlijnen.

In het kader van de VDAB opleidingen, integreert Domatica bestaande FVB databases en programmeert een webtool voor het FVB. Het FVB stroomlijnt met deze toepassing haar administratie inzake het organiseren van VDAB opleidingen.

Managed Webhosting : Domatica opteert voor upgrading bandbreedte & upstream snelheid.

Domatica kondigt voor het nieuwe jaar een uitbreiding aan van haar webhosting capaciteit. Binnenkort neemt Domatica haar hosting platform in het NOC Brussel in gebruik. Onze klanten zullen dan profiteren van de snelste internetverbindingen in Europa : redundante bandbreedte staat dan garant voor zeer snelle data-traffic.

Het Luxemburgse SIDE kiest voor interne communicatie en klanten support. Domatica schrijft de programma's op maat.

De Luxemburgse SWIFT partner SIDE, neemt een internet based application in gebruik, op maat geprogrammeerd door Domatica. Het betreft een applicatie die ingeschakeld wordt om support naar klanten toe nog verder uit te breiden. SIDE is software- en support-leverancier in de sector van het internationale betalingsverkeer. Bankinstellingen als DEXIA, KBLux, SOGEN en SNS Bank maken gebruik van de audit-, implementation- en training-services van SIDE.

GOPDC Ltd. en SIAT sa : Ecologische kwaliteitslabels en lanceringen van de websites. Website ontwikkeling en hosting beide sites door Domatica.

Na de website voor moederbedrijf SIAT sa, wordt nu ook de site voor de plantages in Ghana gelanceerd. GOPDC-Ltd. is wereldwijd pionier in ecologisch verantwoorde palm-olie productie. GOPDC kreeg als eerste de internationale kwaliteitslabels van ProForest, Migros en WWF Switzerland voor haar inspanningen voor behoud van tropisch woud en strijd tegen erosie.

TRANSAT focust op internationale gasten.

Het exclusieve TRANSAT restaurant aan de Antwerpse St.Pietersvliet, met een ongeŽvenaard interieur en uitzicht over zowel de Schelde als over de binnenstad, kan haar internationale tafelgasten vanaf nu ook verleiden met een Engelstalige versie van de TRANSAT-website. Domatica verzorgde de implementatie.

SDE veiligheidstechnieken selecteert Domatica voor website ontwerp en hosting.

Specialist in veiligheidstechnieken SDE geeft aan Domatica het vertrouwen voor het ontwerp en de hosting van haar website. Het bedrijf is hoofdverdeler in BelgiŽ voor het Zwitserse merk KESO, mechanische sluitsystemen en beveiligde toegangscontrole.

De Rentebarometer : wekelijkse Nieuwsbrief en dagelijkse Online Content.

De Rentebarometer is een e-mail Nieuwsbrief die informeert over de evolutie op de Belgische rentemarkt. De Nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd naar e-mail abonnees en is ook terug te vinden op de websites van De Standaard Online (www.standaard.be), De Immotheker (www.immotheker.be), Virtual House ImmobiliŽn Portal (www.virtualhouse.be) en op de website Bouwen-Batir (www.bouwenbatir.com). Domatica verzorgt de grafische realisatie van de Nieuwsbrief en optimaliseert de layout voor de diverse websites.

7 op 7 - Vlaamse Big Brother Fanwebsite - krijgt facelift.

7op7.com, de Big Brother Fanwebsite die uitgroeide tot de drukst bezochte niet-officiŽle webstek voor Big Brother volgelingen, krijgt een frivole facelift. Domatica implementeert een nieuwe internet based beheer-module om dagelijkse foto- & nieuws-updates te kunnen brengen.

Tentoonstellingen organisator OTEMBRA komt postvatten op het internet.

Het nieuwe kunsten-platform OTEMBRA organiseert tentoonstellingen voor hedendaagse beeldende kunst en wil ook aanwezig zijn op het internet. In het kader van een partnership en sponsorship zal Domatica de Otembra website bouwen en hosten. Domatica verleent ook haar medewerking aan het project "Tentoonstellen op het Web", een initiatief waardoor kunstenaars hun werk permanent kunnen tentoonstellen via een eigen website.

M&W Taboo / Ideas gaat met Flash Movie online.

Het Antwerpse reclamebureau M&W Taboo / Ideas gaat online. Domatica realiseerde de flash intro en de aanvraag module waarmee het M & W Taboo Manifesto gratis kan worden besteld. Later dit jaar wordt ook het M&W Taboo Client Net operationeel.

Domatica bouwt extranet voor Muylle & Wilmots advertising agency.

M&W Taboo / Ideas - het Antwerpse reclamebureau dat de communicatie verzorgt voor klanten als Texaco en Lunch Garden - zal de bouw van een extranet uitbesteden aan Domatica. Domatica zal maatwerk programmeren waarmee M&W Taboo haar klanten interactief kan bedienen via een gepersonaliseerd communicatie platform.

Tattoodesigners staat andermaal in de spotlights.

Tattoodesigners.com : Begonnen als tussendoortje, maar snel uitgegroeid tot een klein succes. Grafisch wizard Kirk verzamelt wereldwijd eervolle vermeldingen in internationale body art magazines zoals Wolfs.org en het gerenomeerde Tattoos.com.

Grafische restyling immo website Virtualhouse.be door Domatica.

Virtual House - de Belgische immobiliŽn portaalsite - wordt in een nieuw kleedje gestoken door Domatica. Een actueel grafisch design zal zorgen voor betere navigatie doorheen de website. Zowel kandidaat kopers als participerende makelaars waarderen verhoogd gebruiksgemak.

Domatica goes Africa: De website van S.A. SIAT N.V. wordt grafisch en structureel geoptimaliseerd door Domatica.

S.A. SIAT N.V. is een agro-industriŽle ontwikkelings- en financierings maatchappij, gespecialiseerd in de productie en verwerking van palm olie, thee, koffie en rubber. Belangrijkste plantages situeren zich in Ghana en Nigeria. Domatica bouwt de nieuwe website voor moederbedrijf SIAT en zal ook de aanwezigheid op internet verzorgen van dochters PRESCO, GOPDC, en FPAI. Tijdens de World Organic Trade Fair BIOFACH in de NŁrnbergmesse kan SIAT alvast uitpakken met de nieuwe website.

Domatica levert grafisch design voor "Orval", het nieuwe intranet voor "De Immotheker - Veilig Lenen".

Het nieuwe intranet dat alle Immotheker kantoren in BelgiŽ zal voorzien van up-to-date informatie, wordt grafisch ontworpen door Domatica Webdesign.

Release van website Southservices.be

De gloednieuwe website van Incentives Group SouthServices gaat live. SouthServices is een initiatief dat bedrijven en particulieren de mogelijkheid biedt om de professionele autosport van nabij te leren kennen tijdens een dagje uniek autoplezier op de circuits van Francorchamps.

Virtualhouse en Domatica samen naar de immomarkt

Virtualhouse, de belgische immobiliŽn portaalsite die bekend staat om haar visuele 360į graden presentaties, vindt in Domatica Webdesign de geschikte partner om met gepersonaliseerde websites het marktaandeel van Virtualhouse gevoelig te vergroten.

S.I.D.E International S.A. geeft vertrouwen aan Domatica voor nieuwe website.

S.I.D.E International, de Luxemburgse partner van S.W.I.F.T. zal dit jaar uitpakken met een vernieuwde website. Domatica voorziet de release van deze nieuwe site in de maand mei.

7op7.com is grootste Big Brother fan website

Het succesvolle TV programma Big Brother verlegt voorgoed de grenzen in televisie-kijkend Vlaanderen. Ook op internet worden records gebroken. De niet-officiŽle fanwebsite 7op7.com werd in geen tijd de drukst bezochte niet-officiŽle bron voor Big Brother nieuws en eigenzinnige commentaren op het TV-programma. 

 
 Contact us :

By Email
we are happy to provide you with all information :

office@domatica.be

Or fill out our contactform online :
Contactform


 

 


 
     

Website & Content are © 2000-2014 Domatica